Aprenem els tipus de nutrients amb els 5 sentits

Una de les maneres més fascinants d’explorar altres cultures és a través de la seva gastronomia. La Comunitat de Mitjans hem pogut gaudir d’una oportunitat meravellosa compartint plats de diferents països i típics catalans que hem pogut tastar gràcies a la col·laboració de les famílies.

El fet de compartir plats de diferents països i propis, s’ha obert un món de nous sabors i tradicions culinàries. Ha estat una oportunitat per provar aliments que potser mai hauríem provat abans i s’han descobert les preferències personals de cadascú. A més, aquesta experiència ha afavorit a  promoure la tolerància i la comprensió cultural apreciant les diferències entre els seus companys i companyes.

La diversitat culinària també ens ha permès explorar els tipus de nutrients presents en diferents plats. Aprofitant aquesta oportunitat, hem pogut parlar sobre la importància d’una alimentació equilibrada i com cada nutrient contribueix al funcionament òptim del cos podent identificar els carbohidrats, proteïnes, greixos, vitamines i minerals presents en els plats que s’han compartit.

Valorem positivament l’experiència. Agraïm a totes les famílies la seva implicació.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>