Una de les maneres més fascinants d’explorar altres cultures és a través de la seva gastronomia. La Comunitat de Mitjans hem pogut gaudir d’una oportunitat meravellosa compartint plats de diferents països i típics catalans que hem pogut tastar gràcies a la col·laboració de les famílies.
El fet de compartir plats de diferents països i propis, s’ha obert un món de nous sabors i tradicions culinàries. Ha estat una oportunitat per provar aliments que potser mai hauríem provat abans i s’han descobert les preferències personals de cadascú. A més, aquesta experiència s’ha afavorit a promoure la tolerància i la comprensió cultural apreciant les diferències entre els seus companys i companyes.
La diversitat culinària també ens ha permès explorar els tipus de nutrients presents en diferents plats. Aprofitant aquesta oportunitat, hem pogut parlar sobre la importància d’una alimentació equilibrada i com cada nutrient contribueix al funcionament òptim del cos podent identificar els carbohidrats, proteïnes, greixos, vitamines i minerals presents en els plats que s’han compartit.
Valorem positivament l’experiència. Agraïm a totes les famílies la seva implicació.