Aquests dies de tardor, als alumnes de cicle mitjà i cicle superior de Cubells, se’ns ha despertat l’instint culinari…
Ara fa uns dies, us vàrem ensenyar el nostre codonyat, doncs ara ens hem atrevit amb l’all i oli de codonys.
Aquesta és la recepta:
INGREDIENTS:
10 codonys
2 pomes
12 dents d’all
Una mica d’oli d’oliva
ELABORACIÓ:
1.-Tallem per la meitat tots els codonys i els traiem el cor .
3.-Pelem els codonys i les pomes
4.-Tallem a trossos petits els codonys i les pomes i els posem en un recipient.
5.-Pelem els alls, els tallem a trossos petits i ho afegim als codonys.
6.-Ho posem al foc fins que estigui tou i cuit .
7.-Una vegada cuit hi hem afegit l’oli d’oliva perquè quedi més suau i ho triturem .
8.-Ho deixem refredar .
L’ all i oli de codony el podem utilitzar com acompanyant de la carn o també sobre una torrada a l’ hora d’esmorzar.
També podeu trobar la recepta al nostre bloc “Diari de curs”
Podeu veure les imatges de l’elaboració clicant aquí.