Fem all i oli de codony!!!

Aquests dies de tardor, als alumnes de cicle mitjà i cicle superior de Cubells, se’ns ha despertat l’instint culinari…

Ara fa uns dies, us vàrem ensenyar el nostre codonyat, doncs ara ens hem atrevit amb l’all i oli de codonys.

Aquesta és la recepta:

INGREDIENTS:
10 codonys
2 pomes
12 dents d’all
Una mica d’oli d’oliva

ELABORACIÓ:
1.-Tallem per la meitat tots els codonys i els traiem el cor .
3.-Pelem els codonys i les pomes
4.-Tallem a trossos petits els codonys i les pomes i els posem en un recipient.
5.-Pelem els alls, els tallem a trossos petits i ho afegim als codonys.
6.-Ho posem al foc fins que estigui tou i cuit .
7.-Una vegada cuit hi hem afegit l’oli d’oliva perquè quedi més suau i ho triturem .
8.-Ho deixem refredar .

L’ all i oli de codony el podem utilitzar com acompanyant de la carn o també sobre una torrada a l’ hora d’esmorzar.

També podeu trobar la recepta al nostre bloc “Diari de curs”

Podeu veure les imatges de l’elaboració clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>