LIBUM

Als romans els hi encantava el dolç. La majoria de dolços romans són panets o coques fets amb ous o llard als quals se’ls afegia formatge i algun ingredient molt dolç, generalment mel. Avui en parlarem d’un, el libum.

El Sergi i la Neus han fet libums per a tots nosaltres i ens han agradat moltíssim.

Gràcies família!

TEATRE A L’ESCOLA

El Projecte estrella del primer trimestre és el teatre. És un projecte que ens defineix com escola i com a ZER.
Cada curs triem una obra i s’inicia tot el procés: adaptacions de guions, selecció de cançons i danses, assajos, vestuari, maquilllatges, …
I quan per fi… Llegeix més»

FORMACIÓ EN CIÈNCIES

Aquest curs el professorat de la ZER fem una formació interna relacionada amb les ciències. L’Anna Jiménez és qui ens orienta en la formació (professora de la UdL). L’últim claustre el vam dedicar a reflexionar entorn de “La matèria”. Va ser molt interessant!!

 

FORMACIO SUPORT VITAL BÀSIC

L’Ajuntament va organitzar el dissabte  una formació de Suport Vital bàsic: com fer una reanimació cardíaca/ respiratòria, com utilitzar el desfibril.lador extern situat al costat del poliesportiu, com actuar en casos d’ennuegament, …
A la formació hi vam assistir representants de l’escola,  de la llar d’infants,… Llegeix més»

ROBÒTICA A L’ESCOLA

Després d’haver treballat amb l’Scratch durant el primer trimestre i haver realitzat una postal de Nadal, continuem programant amb els robots Edison.
Al començament han estat una mica tossuts però després han seguit les instruccions per anar pel circuit sense sortir-se’n.