TALLER DE PANCAKES

RECEPTA (per 10-12 pancakes; temps d’elaboració 30 minuts).

INGREDIENTS

300 ml llet, 300 g farina, 2 ous, 10 g sal, 50 g mantega, 60 g oli gira-sol, 40 g sucre, 1 cullerada sopera de llevat químic, 1 tap d’essència de vainilla o canyella, elements per decorar.

ELABORACIÓ

  1. Peseu la farina i passeu-la a un colador o sedàs
  2. Seguidament, hi afegim el llevat químic a la farina. No hi poseu tot el sobre, heu de mesurar la quantitat correcte.
  3. Ara, en un bol a part, trenqueu un parell d’ous i afegiu el sucre. Barregeu-ho una mica.
  4. Poseu la mantega a fondre dins el microones durant uns segons i afegiu la mantega als ous.
  5. Poseu-hi també l’oli de gira-sol i remeneu-ho una mica.
  6. Ara ja hi podeu posar la llet i l’aroma de vainilla.
  7. A continuació incorporeu la farina a la barreja i barregeu a poc a poc.
  8. Finalment la sal.
  9. Us ha de quedar una barreja líquida però amb una certa densitat. Si cal afegiu més farina.
  10. Quan la paella estigui calenta, posa oli amb un paper. Agafa un cullerot de massa i llença-la a la paella. Espera fins que surtin bombolles per girar-lo.

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>