Procés de matrícula

Benvolgudes families,

acabat el procés de preinscripció amb la publicació dels llistats definitius del procés hi un parell de coses que us volem comentar. Per una banda una ja haureu pogut comprovar que l’any vinent tenim assignada una tercera línia, per la qual cosa totes les preinscripcions de primer d’ESO queden confirmades.

De l’altra que cal tenir en compte que properament us farem arribar una carta amb totes les informacions referents al procés de matricula i tots els pasos que anirem fent fins a començar el proper curs. Dins d’aquests pasos hi ha la formalització de la matrícula, del 13 al 17 de juny, i de l’altra la reunió general de famílies de 1r d’ESO del curs 2016-2017 i les entrevistes individuals.

La primera, la reunió general es farà, si no hi ha cap impediment, abans de la matrícula. Les reunions individuals s’anirant fent durant el mes de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>