Penso, dic i debateixo al Parlament de Catalunya

SONY DSCAvui, l’alumnat de Penso, dic i debateixo! hem anat al Parlament de Catalunya. Bàsicament erem els que estem fent-lo però també se’ns hi ha afegit algú dels que el van fer durant el període anterior. L’activitat que hem fet és la de Sóc diputat/diputada al Parlament de Catalunya. Aquesta activitat ens ha permès posar en joc, en un escenari molt adient, les propostes que des de diferents grups de treball hem estat fent aquestes darreres setmanes. Veure com són i com funcionen els processos de decisió al Parlament, com arribar  a acords, quines són les regles de funcionament dels estaments en democràcia… El que més ens ha sobtat és que sempre han de referir-se seguint un protocol entre ells i elles.

Aquest llenguatge està pensat per afavorir l’expressió oral, l’argumentació, el debat i el diàleg. En aquestes sessions, a més, intentem pensar temes que ens puguin servir en el funcionament del centre i en la feina que fa cadascun dels nois i noies que hi participen a la SINS Cardener. Ara, a la tornada a l’institut, aprofitarem algunes de les coses que hem fet pel nostre institut.

 

1 comentari

  1. Gemma Roch Pallisa

    Molt interessant. Tant de bo aquesta experiència la pugueu aplicar en la millora de la convivència i de l’aprenentatge, perquè puguin ser amb harmonia i pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>