Dissabte 5 de novembre: Festa de la SINS Cardener!

Benvolgudes famílies de la SINS Cardener,

Us volem recordar que el proper dissabte 5 de novembre celebrarem la Festa de la SINS Cardener, que organitza cada any per la tardor l’AMPA del centre;  i que esperem la participació de tots vosaltres.

Des del primer any es va veure com a molt convenient i positiu fer la festa del centre en iniciar el curs. D’aquesta manera ens podem conèixer tots: alumnes, pares i mares, professorat i treballadors, amics i amigues, col·laboradors, i un llarg etcetera, que formem aquesta gran comunitat de la SINS. Així es crea un ambient i una relació de coneixença, complicitat i que afavoreix la feina i la mútua col·laboració entre tots.

És per això que allarguem el plaç per adquirir els tiquets per l’arrossada fins el dia 4 de novembre. Recordeu que són a 5 € (us podeu adreçar a la conserge del centre, la Falgars, per adquirir els tiquets). Però si els compreu el mateix dia de la festa seran a 7 €.

Hi haurà inflables de les 10:30h fins a les 13:30h. El dinar serà cap a les 14 h. El menú consisteix en un pica-pica, paella i postres.

Moltes gràcies. Us hi esperem a tots i totes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>