PORTES OBERTES i PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

PORTES OBERTES 

Us informem de les dates de les jornades de PORTES OBERTES del centre el present 2021:

 • Xerrada informativa virtual: en aquesta sessió s’explicarà el Projecte Educatiu de Centre, així com el Pla d’Organització que té lloc actualment (funcionament del Centre en la situació de Pandèmia) i es resoldran els possibles dubtes que sorgeixin.

      Dijous 25 de febrer de 2021 a les 19h Enllaç videoconferència Google Meet: meet.google.com/qmw-jnxu-hgp

 

 • Atenció presencial al centre:  cal demanar cita prèvia per alguna de les sessions. L’atenció tindrà una durada màxima d’una hora i mitja, preveient una desinfecció anterior i posterior dels espais, i procurant garantir la puntualitat i els horaris proposats. Es farà en grups d’un màxim de 10 persones, amb 2 membres de cada família com a màxim. Serà obligatori el compliment de les mesures de seguretat i salut (mascareta, distància i ús de solució hidroalcohòlica). 

       Dimecres 3, dijous 4 i divendres 5 de març de 2021 de 15:30h a 18:45h.

       Dissabte 6 de març de 2021 de les 9h a les 11:50hCal demanar cita prèvia en aquest     enllaç.https://tinyurl.com/1w513c0c

 

PREINSCRIPCIÓ

Us informem de les dates per fer la PREINSCRIPCIÓ del Curs 2021-2021:

 • MATINS: Dimecres 17, dijous 18, divendres 19, dilluns 22 dimarts 23 i dimecres 24 de març de 8’30 a 13’30h. Cal demanar cita (en breu estarà actiu l’aplicatiu del Departament d’Educació per demanar cita i el publicarem aquí).
 • TARDES: Dijous 18 i dilluns 22 de març de 15’30 a 17’30h. Cal demanar cita prèvia (en breu estarà actiu l’aplicatiu del Departament d’Educació per demanar cita i el publicarem aquí).

 

Us esperem!

3 comentaris

  1. ad Autor de l'article

   Bon dia Noemí,

   Per a la xerrada informativa virtual del proper dijous 25 de febrer a les 19h no cal inscriure’s prèviament, només cal connectar-se directament al Google Meets des de l’enllaç: meet.google.com/qmw-jnxu-hgp

   Us hi esperem!

   Salutacions,

   L’Equip directiu

 1. Luisa Moreno Garcia

  He assistit a la xerrada informativa que heu fet i crec que estaria bé una xerrada més simple i amena per als posibles alumnes. Teniu previst fer xerrades a les escoles de Sant Joan?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>