Obres d’inici de curs, un agraïment!

Com ja saObres d'estiubeu i heu pogut estar al cas, aquest estiu (juliol, agost i setembre) hem estat fent obres d’adequació i millora. Les obres han consistit en: construcció d’un magatzem temporal a l’espera de fer obres aquest proper curs; millora dels accessos a l’aula de música i usos múltiples; repassar persianes; penjar pissarres i suros; repassar de pintura portes i passadissos; i millores a la sala de professorat.

Per no fer una llista i descuidar-nos a ningú volem fer arribar a tots i totes els que heu contribuït amb unes hores de les vostres vacances treballant a la SINS Cardener, en nom de tota la comunitat que constituïm,  un fort agraïment  i mostrar una gran gratitud a aquesta implicació pel bé comú.

Des de la SINS Cardener estem convençuts que des d’aquest camí el procés dels vostres fills i filles serà millor i més ple. El pare i la mare que s’implica i participa activament en el centre coneix millor al seu fill o filla i s’estableix un vincle més fort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>