La SINS a la VI Jornada de la Xarxa Instituts Innovadors de l’ICE UAB

El proppassat dimarts 30 de juny l’Equip docent de la SINS Cardener varem participar en la VI Jornada sobre experiències innovadores a Secundària a l’INS Mont Perdut (Terrassa). El tema central de la jornada d’aquest any va ser el treball per projectes. Els professors assistents van participar en diferents sessions realitzades pels diferents centres on es va poder veure, conèixer i analitzar les diferents visions de cada centre pel que fa al desenvolupament del treball per projectes i a l’encaix d’aquests en el currículum. Els centres que van exposar el seu plantejament i treball van ser: l’INS Can Roca (Terrassa), l’INS Estatut (Rubí), l’IE Jacint Verdaguer (Sant Sadurní d’Anoia), l’IE Les Vinyes (Castellbisbal), l’INS Montgròs (Sant Pere de Ribes), l’INS Mont Perdut (Terrassa), La Florida (Catarroja – València), l’INS de Sils (Sils) i el nostre, la SINS Cardener (Sant Joan de Vilatorrada).

Els professors que van assistir a la nostre sessió van poder realitzar algunes de les activitats del projecte de 2n “D’Alexandria a Granada”. Abans els hi vam explicar les línies claus en que es fonamenta el nostre projecte i com s’organitza i desplega aquest.

Aquí teniu un recull d’imatges de la sessió.

Amb moltes ganes de tornar-hi l’any que vé!

                                                                         (fes click per ampliar la imatge)

SINS Cardener a la VI Jornada Xarxa Centres Innovadors Juny 2015 1 (1)
SINS Cardener a la VI Jornada Xarxa Centres Innovadors Juny 2015 1 (2)
SINS Cardener a la VI Jornada Xarxa Centres Innovadors Juny 2015 1 (3)
SINS Cardener a la VI Jornada Xarxa Centres Innovadors Juny 2015 1 (4)

                                                                                                                                                                                      

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>