SOMRIURES NÒMADES

somriuresnomades_sinscardener
El passat divendres 17 d’abril, un grup de joves van vindre al centre SINS Cardener a fer-nos passar una bona estona.
Aquests joves, dos nois i una noia, d’origen català, basc i alemany, són tres joves aventurers que viatgen per tot el món, repartint felicitat, ja que com diuen ells, de felicitat, en falta per tot arreu. Fa cinc anys de la fundació de “Somriures Nòmades”, però fa només dos mesos que van començar a viatjar.
Quan van arribar, amb el seu camió de bombers, els alumnes del centre no vam entendre ven bé què feien aquí, ja que els professors no se’ls va escapar cap paraula durant els anteriors dies. Van començar cantant una cançó per animar-nos i la veritat és que va funcionar. De seguida ens van explicar el seu projecte, qui són, com van començar i perquè estaven el passat dia, repartint felicitat per el SINS Cardener.
Com ens van explicar, ells viuen sense diners, aporten felicitat a canvi de gasolina, menjar o coses necessàries per viure amb lo just, que això els dona el centre a canvi del seu espectacle.
Aquesta aventura que tan sols acaba de començar, repartirà felicitat per tot el món!!

Mar Ariso

Taller d’escriptura creativa

3r ESO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>