Pre-avaluació. Reflexions i participació.

Preaval_1T_1Ja hem passat l’equador del 1r trimestre i amb ell han vingut les primeres orientacions sobre els resultats i la primera entrevista amb totes les famílies. Tot i que en alguns casos ja s’havien fet entrevistes individuals per diferents raons. El passat 20 d’octubre vam poder fer la pre-avaluació del primer trimestre. Aquesta primera trobada ha patit un petit canvi a ran de les demandes de les famílies l’any passat. Hem fet una primera trobada general per compartir algunes informacions i una petita reflexió sobre el significat d’aquestes trobades.

En aquesta primera reunió de seguiment i acompanyament individual (SIAI) a les famílies vam tenir una assistència de 107 famílies, el que representa el 69,03% del total de les famílies. Tot i així el percentatge de famílies puja si tenim en compte que algunes de els famílies que no van poder venir aquest dia van fer la trobada amb el tutor/a durant la setmana o van fer una petita entrevista telefònica. Tenint en compte això arribem al 81,5%.

Des de la SINS Cardener volem tornar a posar de manifest el que ja varem comentar en la part general i és el fet que les famílies que participen en les reunions i en les diferents activitats del centre són famílies que mostren interès per conèixer els seus fills i filles o que milloren el seu coneixement. A més a més podem dir que el treball de l’alumnat és veu modificat.

Des d’aquí us animem a participar-hi cada vegada més i més sovint en aquestes trobades!

En xifres tenim:

1 comentari

  1. ernest

    esperaba mes participacio dels pares a la ronda de evaluacions,pero en fi com que soc pare de primer encara no em puc fer una idea.i

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>