Famílies 1r ESO 2016-2017. Important!

Primer que res us volem donar la benvinguda a la SINS Cardener i oferir-vos les primeres informacions per començar a encarar el proper curs.

La primera reunió serà el dia 9 de juny a les 19:00h per acollir-vos, explicar-vos els aspectes generals d’organització i funcionament del centre, així com altres particularitats que cal posar en comú.

També volem recordar-vos que el període de matriculació és del dia 13 al 17 de juny. L’horari d’atenció al públic serà de les 8:30 a les 14:45 hores i les tardes de dilluns i de dijous de les 15:45 a les 17:30.

La segona trobada fa referència a la reunió individual d’acollida. En aquest sentit cada família està convocada a una entrevista individual en la que demanem l’assistència dels pares i els fills per establir el primer contacte amb el centre (tutor de grup/individual i direcció). El dia de la reunió d’inici de curs us informarem dels dies i dates en les quals es farà aquesta reunió. Si no us anés bé podem mirar de canviar data i/o hora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>