D’excursió al Taller Artístic

Avui us volem parlar de la feina feta al TALLER ARTÍSTIC. La veritat és que hem treballat moltíssim i hem tocat diversos àmbits.

El primer trimestre vem començar amb l’autorretrat, que vem emmarcar amb un marc de cartró, vem dibuixar el nostre nom, vem treballar una lletra de l’alfabet, vem fer el nostre ex-libris, vem crear una font tipogràfica digital, vem treballar el còmic i vem realitzar alguns vitralls de Nadal.

Durant el segon trimestre vem treballar el Pop-up, la tècnica que es fa servir per crear sensació de tres dimensions en llibres o tarjetes de felicitació, i també vem endinsar-nos en l’experimentació pictòrica, a través de l’estargit, el dripping, la manera negra, els cadàvers exquisits, etc.

I al tercer trimestre vem començar amb l’enquadernació (tot fent unes llibretes d’un sol quadernet amb la portada d’un paisatge imaginat de cadascú) per acabar estampant samarretes amb plastidecors i fent transfers sobre fusta.

Ara estem fent animació: cadascú ha fet el seu taumatrop, i actualment estem fent un flitbook. Més endavant esperem poder-vos mostrar els resultats en format vídeo. De moment però us deixem amb aquestes imatges perquè us feu una idea de la nostra feina. Us deixem doncs amb un tastet de la nostra creativitat…

Taller artístic. Estampació amb plastidecors i transfer.
Taller artístic. Estampació amb plastidecors i transfer.

 

Taller artístic. Enquadernació.
Taller artístic. Enquadernació.

 

Taller artístic. Experimentació pictòrica.
Taller artístic. Experimentació pictòrica.

 

Taller artístic. Treballs de pop-up.
Taller artístic. Treballs de pop-up.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>