L’Institut Ridaura ens visita.

Dues professores de l’Institut Ridaura ens van visitar el divendres 26 d’abril per a conèixer el nostre centre, els nostres projectes i com celebrem la Jornada de Sant Jordi. La visita formava part del període d’observacions entre els centres participants en el projecte GEETS (Global Education European Teaching Strategies). Va ser tot un plaer rebre-les a casa nostra i poder mostrar tot el que fem, en especial l’acte de Sant Jordi on es recull part de la feina feta en el projecte AVANCEM per al tractament integral de les llengües presents al nostre centre. També va ser un bon moment per a visibilitzar la multiculturalitat del nostre alumnat. Ells són els protagonistes de l’acte, presentant, ballant, actuant, tocant instruments, recollint premis i fent-ne l’entrega.

Agraïm la seva visita perquè sempre és interessant poder compartir amb altres professionals la nostra feina, ens fa més conscients de tot el que fem i ens aporta idees per a continuar millorant.

Inma Alijarte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>