REUNIÓ FAMÍLIES 1r ESO

 

Benvolgudes famílies,

Us convidem a la reunió de pares i mares d’alumnes de 1r d’ESO, que farem el proper dilluns 9 de setembre   a les 19:00 h. a l’Institut del Ter.

La reunió tindrà 3 parts: a la primera part us explicarem les característiques generals del projecte educatiu del centre i les novetats més rellevants de funcionament del curs. A la segona part us explicarem les estades d’immersió lingüístiques en llengua anglesa a la que es podran acollir 20 alumnes de 1r d’ESO (Durant la reunió us podreu apuntar a la llista de candidats)  . I ja finalment respondrem als dubtes i els neguits que tingueu.

A la reunió hi haurà els tutors i tutores dels vostres fills i filles.

No cal que insistim en la importància de poder comptar amb la vostra presència perquè, com vosaltres sabeu, ens cal coordinar-nos i conèixer-nos per assegurar l’èxit en aquest procés que, en definitiva, té per objectiu construir un projecte de vida per als vostres fills i filles.

Salutacions i fins dilluns!

Trini Montero Blanco

Directora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>