L’INSTITUT CELEBRA SANT JORDI

El dia 23 d’abril és un dia especial a tot Catalunya i també ho va ser a l’Institut. D’una banda, alguns alumnes amb inquietuds artístiques van poder anar a la plaça a dibuixar el seu Sant Jordi amb la professora de Visual i plàstica. Els dibuixos realitzats es van presentar al concurs de Sant Jordi de l’Ajuntament en què s’han vist premiats alumnes de tots els cursos de l’Institut. 

D’altra banda, després del primer pati els alumnes van realitzar tallers de diferents tipus: confecció de roses de feltra, punts de llibre i papiroflèxia, elaboració de roses de dolços, cal·ligrafies, improshow, futbol i bàsquet. Després del segon pati, tot l’institut va anar al Museu del Ter on es va fer l’entrega del certamen literari. En aquest moment també es van entregar els diplomes de millor company i millor de cada curs. Per tal de posar punt i final a la jornada, els alumnes que havien fet el taller d’improshow van demostrar els espectacles que s’havien preparat durant el taller. 

A més, durant tot el dia els alumnes de 4t van estar venent roses a la plaça fra Bernadí i a la rotonda de les piscines. Els diners que van recaptar de la venda seran destinats al viatge de final de curs. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>