Final estel·lar a les activitats d’Intel·ligències Múltiples

El darrer dimecres del curs escolar va servir per culminar el balanç del treball fet a Intel·ligències Múltiples. Al llarg del crus han estat molts els projectes i activitats que s’han fet, amb un gran nivell d’implicació de l’alumnat. Les activitats previstes per aquesta jornada van… Llegeix més»

Construcció de l’Institut Xaloc

Benvolgudes famílies i comunitat educativa en general,

hem rebut confirmació d’alcaldia de la decisió de cedir finalment el solar del costat de l’Escola Mediterrània per a la construcció del nou institut. Si cliqueu aquí tindreu accès al comunicat de la web de l’Ajuntament on s’explica tot.

Salutacions cordials

08-06-2018

L’INSITUT XALOC DE LES ROQUETES ES CONSTRUIRÀ AL PARC CENTRAL

Imatge d’arxiu de l’actual INS Xaloc.

La construcció de l’edifici de l’INS Xaloc de les Roquetes es farà en els terrenys situats al costat de l’escola Mediterrània, al sector del Parc Central, segons ha anunciat l’alcaldessa del municipi, Abigail Garrido. Així s’ha decidit aquest dimecres en una reunió de portaveus dels grups municipals i havent parlat anteriorment amb la comunitat educativa del centre.

Propostes diverses d’activitats d’estiu

Cada cop tenim més a prop el final de curs i, per tant, de l’activitat lectiva. Tot i això, hi ha alternatives per seguir-se formant, aprenent i gaudint durant els mesos de vacances escolars. Es tracta de cursos, estades o casals de diversa tipologia.

En aquesta entrada us anirem enllaçant diverses propostes d’activitats per fer a l’estiu que considerem interessants.… Llegeix més»