Obertura del centre a partir del dia 1 de juny

A partir del proper dia 1 de juny, s’obrirà el centre sota cita prèvia i amb grups reduïts. A continuació, us adjuntem la carta que s’ha enviat a les famílies per a que tingueu tota la informació:

 

Benvolgudes famílies 

Us comuniquem que des del Departament d’Educació ja s’ha establert les dates d’obertura dels centres educatius de manera presencial segons el Pla d’obertura de centres educatius en FASE 2 de desescalada per a la seva finalització del curs 2019-2020 aprovat el dia 20/05/2020 pel PROCICAT 

Tenint en compte la previsió de la incidència del COVID 19 en el centre, l’institut no pot garantir que tots els docents puguin impartir les seves classes de manera presencial, ja que el personal docent i no docent del centre educatiu que sigui de qualsevol grup de risc, no realitzi tasques presencials. Encara així, el centre es realitzarà suport lectiu i d’orientació, en els alumnes que finalitzen la seva etapa educativa obligatòria (alumnes de 4t d’ESO) i d’acompanyament tutorial i emocional de tot l’alumnat (de 1r a 4t d’ESO). 

Les classes telemàtiques continuaran realitzant-se com fins ara i amb l’atenció directa i continuada dels tutors i professors de matèria. 

Aquelles famílies que voluntàriament decideixen portar als seus fills\es al centre educatiu de forma presencial, hauran de complir les següents mesures de seguretat a fi i efecte de garantir-ne la seguretat, així com preservar els professionals que hi intervenen: 

 1. Caldrà demanar cita prèvia amb 48 hores d’antelació per poder organitzar l’acollida al centre. La cita es podrà demanar a través del correu de centre, e3012988@xtec.cat. No podrà accedir al centre cap alumne sense cita prèvia. 
 2. D’acord amb la normativa vigent (aprovada en data de dimecres, 20 de maig de 2020), s’imposa l’ús obligatori de mascaretes als espais públics i per tant serà obligatori duu correctament una mascareta abans d’entrar al centre. 
 3. Hi haurà un nombre màxim de cites prèvies per dia per mantenir la distància de seguretat pel que respecta als espais d’us dintre del centre educatiu.
 4. La nova organització horària preveu realitzar un màxim de suports. La graella amb l’organització horària de cada setmana de juny i d’acord amb les INSTRUCCIONS PER A L’ORGANITZACIÓ DE L’OBERTURA DELS CENTRES EDUCATIUS en el punt 9. Aquesta es publicarà el diumenge dia 31 de maig i el divendres 5 de juny a la web del centre. 
 1. Degut a la nova organització d’horària, el transport públic no funcionarà en horari ordinari al llarg del mes de juny i hauran de ser les famílies les que mitjançant els seus transports particulars facin arribar als alumnes al centre en cas d’incompatibilitat horària. 
 2. L’alumnat utilitzarà el seu material individual. No es distribuirà documents en paper, excepte en casos imprescindibles.
 3. S’ha de respectar les línies que marquen les distàncies de seguretat i fer ús del gel hidroalcohòlic abans d’entrar al centre.
 4. Respecte a l’alumnat o persona acompanyant que es trobi en alguna de les situacions següents no podrà accedir de forma presencial al centre si:
  • Té més de 60 anys
  • Presenti simptomatologia compatible amb la COVID-19
  • Sigui o hagin estat positives per al SARS-CoV 2 durant els 14 dies anteriors.
  • Ha estat en contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.
  • No presenta calendari vacunal al dia.
  • Pateix:
   • Hipertensió arterial
   • Diabetis
   • Problemes cardíacs
   • Problemes respiratoris
   • Malalties hepàtiques
   • Malalties renals
   • Immunodeficiències
   • Estar embarassada
   • Malalties neuromusculars o encefalopaties moderades o greus.

Des del centre entenem que amb aquestes mesures és del tot improbable l’accés d’un gran nombre de persones al centre però és necessari per mantenir la seguretat tant del personal laboral com la dels alumnes que han d’accedir. Lamentem les molèsties que aquesta situació us pugui ocasionar i us preguem la màxima comprensió i col·laboració. 

En la web del centre trobareu tota la informació sobre l’horari, correu electrònic, telèfon, etc. 

Cordialment,

Institut Miami

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>