Convocatòria de vaga general a Catalunya pel 18 d’octubre

Us informem que segons ens ha comunicat el Departament d’Educació, els sindicats intersindical- CSC i l’IAC  queda convocada una jornada de vaga general  a Catalunya prevista pel dia 18 d’octubre de 2019 de les 0:00h fins a les 24:00h.

Tenint en compte la previsió de la incidència de la vaga en el centre, l’institut garantirà els serveis mínims que estableixi el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

El dret a vaga només pot ser exercit pels alumnes del tercer i quart curs de l’etapa de l’educació secundària obligatòria i per tant la falta d’assistència el dia 18 d’octubre no tindrà la consideració de falta ni serà objecte de sanció quan la decisió sigui resultat de l’exercici del dret de reunió sempre que hagi estat prèviament comunicada pel consell de delegats i delegades a la direcció del centre.

 

Lamentem les molèsties que aquesta situació us pugui ocasionar i us preguem la màxima comprensió i col·laboració.

 

Cordialment

Institut Miami

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>