Visiteu el web resum de les accions APS del curs!

menuJa podeu trobar el web de l’Aprenentatge servei de l’Institut Joan Solà, amb les accions d’aquest curs 2016-17. Per accedir-hi sempre que vulgueu, cliqueu al menú de l’esquerra, on es marca en aquesta imatge.

El present curs hem començat a realitzar activitats d’aprenentatge servei a 3r ESO: Recollida d’aliments i medicaments solidaris, organitzar una caminada solidària, tutoria entre iguals, conta-contes, projecte SOStenim la Terra… Les accions han estat coordinades per la professora d’economia i emprenedoria Neus López, unes quantes d’entre elles treballades en la matèria de valors ètics, impartida per la professora Marta Salse.

fotoweb

L’Aprenentatge servei és la metodologia més adient per dur a terme el Servei comunitari. Es tracta d’una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat. Un projecte en el qual els participants es formen treballant sobre necessitats reals del seu entorn amb l’objectiu de millorar-lo. L’alumnat alhora que ofereix un servei comunitari, aprèn a ser ciutadà/ana i a desenvolupar el compromís cívic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>