Presentacions i vídeos de les nostres portes obertes

Per als nostres futurs alumnat i famílies, us volem oferir la possibilitat de conèixer una mica millor el nostre institut, encara que no pugueu venir a veure’ns personalment aquests dies.

A causa de la situació present del COVID 19 vam haver de suspendre les portes obertes, és per això que, entre tot l’equip docent, vam decidir de fer-ne unes online. Aquesta proposta va dirigida als futurs alumnes que entraran a l’institut i a les seves famílies.

En primer lloc us mostrem una senzilla presentació amb les característiques principals del nostre projecte educatiu.

A més a més, els alumnes de 2n de Batxillerat de l’assignatura Cultura Audiovisual han enregistrat una sèrie de vídeos perquè pugueu gaudir d’aquestes portes obertes online, i han fet una molt bona tasca. Us convidem a veure’ls.

També us hem preparat un petit vídeo que mostra el projecte en construcció del nostre nou institut, per veure com ha de quedar per dins i per fora.

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el nostre centre, i esperem que us agradi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>