Trobada intercanvi Erasmus+ a Ribeauvillé (Alsàcia, França)

La setmana del 13 al 19 de maig, 6 estudiants de l’Institut Joan Solà han participat de dilluns a diumenge en un intercanvi a Ribeauvillé (L’Alsace, França), dins el projecte Erasmus+ “DiscriminACTion for a better IntegrARTion”. L’alumnat de 2n i 3r ESO i el professorat acompanyant va treballar conjuntament amb alumnes de l’Institut local (Institution Sainte Marie) i dels altres instituts que formen part del projecte: de Vilnius (Lituània) i de Torre del Greco (Itàlia).

En voleu veure imatges?

Durant l’estada els alumnes van fer activitats artístiques de tot tipus (teatre, fotografia creativa, slow motion, scrapbooking, cup-dance, etc) enteses com a accions contra les discriminacions, especialment contra la discriminació per motius econòmics i contra el Bullying.

A banda d’això, l’experiència de conviure amb companys de diversos països i amb les famílies franceses, permetent-nos conèixer la regió i costums de l Alsàcia ha estat molt enriquidor per a tothom que hi ha participat.

La propera trobada Erasmus+ per continuar treballant en aquest projecte serà a Torre del Greco (Itàlia) la setmana del 18 de novembre del 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>