Trobada Erasmus+ a Stahnsdorf (Alemanya)

Els alumnes de l’institut Joan Solà de Torrefarrera han visitat Stahnsdorf  del 6 al 10 de maig  per trobar-se amb els seus companys d’ Itàlia, França i Alemanya  dins el projecte “Enjoy a Healthy Lifestyle”.

Els 36 estudiants dels 4 països participants van treballar aspectes d’hàbits saludables relacionats amb l’alimentació i els productes de proximitat. Entre d’altres, van cuinar plats típics de cada país i van analitzar els ingredients de diferents productes per crear un àpat saludable que van compartir amb les famílies d’acollida.

A més de la immersió cultural i lingüística, també van poder conèixer indrets molt significatius dins la història europea, com Berlin, Potsdam i el mateix Stahnsdorf.

La propera trobada Erasmus+ per continuar treballant en aquest projecte serà a Terni (Itàlia) la setmana del 4 de novembre del 2019.

Podeu trobar-ne imatges aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>