Sortida al Museu de Lleida i Dipòsit de l’Aigua. Primer d’ESO

El dimecres 9 de desembre i el divendres 11, l’alumnat de 1r ESO hem visitat el Museu de Lleida on hem realitzat l’activitat dinamitzada “Fem d’arqueòlegs: íbers i romans.”

Aquesta activitat s’emmarca en la preparació del projecte El Museu de la Ciència de l’Edat Antiga que hem iniciat a primer d’ESO i amb aquesta visita hem pogut aprendre diferents aspectes de les primeres civilitzacions dels nostres territoris. A més a més també hem pogut observar com es mostra la informació en un museu, per així aplicar-ho al que volem construir.

També hem aprofitat per visitar el Dipòsit de l’Aigua de Lleida, una instal·lació de la ciutat que forma part del Museu de l’Aigua. Hem pogut valorar la importància de l’aigua per als habitants de les ciutats al llarg de la història. A més a més ha estat molt interessant descobrir aquesta magnífica construcció amagada al mig de la ciutat.

Podeu veure les fotos aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>