Setmana de cloenda del nostre projecte Erasmus+ per una vida saludable

Durant aquesta setmana vinent es fan activitats corresponents al tancament del projecte Erasmus+ “Enjoy a Healthy Lifestyle (gaudeix d’una vida saludable)” en el qual estem participant des setembre del 2018. A causa de la COVID19, la darrera trobada prevista per la darrera setmana de març de 2020, que havia de ser a Torrefarrera, va haver de ser suspesa. Per tant, es fa una colenda amb trobades onlne. Els centres socis són de Troyes (França), Terni (Itàlia) i Stahnsdorf (Alemanya).

Hi participa alumnat que cursa 1r de Batxillerat, que ha participat preparant activitats per fer conèixer el nostre centre i el nostre entorn als nostres partners europeus, i realitzarà activitats d’entrenament físic (ja que el lema de la trobada és “entrenant els teus muscles i el teu cor”). Volem agrair també a Jordi Latorre, alcalde de Torrefarrera, el seu missatge de salutació per als nostres “convidats” aquests dies.

Us farem arribar les imatges de la trobada a final de la setmana i en farem una exposició al centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>