Resum dels nostres projectes internacionals 2017-18

Estem acabant el curs i estem fent difusió de la tasca feta des del grup d’ampliació curricular del nostre institut. Hi fem activitats per aprendre més, i ho fem en llengua anglesa.Ho farem a companys de 1r i 3r ESO i a les escoles La Creu i La Rosella. Volem compartir amb vosaltres els pòsters resum que hem editat per recordar algunes activitats que hem fet al llarg del curs.

Si voleu trobar activitats multilingües fetes els darrers cursos al nostre institut les trobareu al web del GEP (Grup d’Experimentació per al Plurilingüisme)

Els projectes, tots utilitzant la plataforma eTwinning, han estat (podeu clicar-los per anar al web del projecte)

Un projecte de l’àmbit tecnològic, un altre relacionat amb la química (àtoms i mol·lècules) i un més associat a l’intercanvi amb el Liceul National de Informatica Arad de Romania. Aprofitem per felicitar a nois i noies participants al grup d’ampliació per la qualitat de les tasques realitzades en tots els projectes..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>