Primeres trobades del Comitè Ambiental!

Els del Comitè Ambiental de l’Institut ja portem unes quantes reunions per activar les iniciatives relacionades amb la sostenibilitat. Les fem en hores del primer pati, i de moment ens hem presentat i, resumint, hem resolt les qüestions següents:

Campanya de recollida de piles i de recollida de taps de plàstic, amb premis pels que més en portin, d’aquí i fins al 1 de desembre.

Campanya de revisió d’aules amb inspectors del Comitè ambiental: Revisem en alguns patis i mirem neteja d’aula, ordre, si es fa reciclatge de papers o plàstics, llums apagades, projectors apagats, termòstat de calefacció sense passar-se de temperatura… Fins al desembre, i el grup classe amb l’aula més ben mantinguda tindrà com a premi una sortida unes hores del matí a l’espai natural de l’Alzinar.

Difusió de les campanyes pel reciclatge que facin els nostres ajuntaments. Recentment hem fet publicitat al centre de la Campanya de l’Ajuntament de Torrefarrera #ELFUTURQUEVOLEM, per millorar la gestió de residus al municipi. Mireu el blog que han preparat des de l’Ajuntament. Dades d’economia domèstica molt interessants!

El resum dels temes tractats a les reunions i tota la informació relacionada amb el l’Escola verda el podeu trobar al web que tenim per aquest projecte.

Aquí podeu veure alguns dels representants del Comitè (no hi són al complet, n’hi ha més encara!)

Jpeg

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>