Primeres iniciatives del Comitè Ambiental i Avís de conferència a Torrefarrera

Des del Comitè Ambiental que impulsa el nostre projecte d’Escola Verda Joan Solà ja portem unes quantes reunions i ja volem posar en marxa les nostres iniciatives.

Us avisem que es posa en marxa, a partir de dimarts 14 de novembre la recollida selectiva de taps de plàstic i de piles. En ambdós casos anotarem el nom de l’alumne/a o profe que porti el material per reciclar i n’anotarem el pes. Guanyarà qui porti més pes de piles o taps. La recollida de taps es fa per obtenir diners per ajudar a nens o nenes que necessiten obtenir millorar la seva qualitat de vida. Ara estem ajudant al Joel, que veiem a la foto. La vostra aportació de piles o bateries d’ordinador o de mòbil permeten separar materials tòxics de la brossa i ajudarà al nostre institut a participar en el concurs Apilo XII que premia als centres catalans que més quantitat recullen.

A més a més, posem en marxa les INSPECCIONS D’AULA. Passarem a veure com estan les aules de tutories del nostre centre i les avaluarem. Volem que les aules estiguin endreçades, que apaguem els llums i els projectors si no hi som, que no ens passem amb la temperatura del termòstat a les aules. Reciclem bé i estalviem energia!

També volem col·laborar amb els nostres ajuntaments en les seves iniciatives ambientals, i per això us volem convidar a aquesta xerrada sobre reducció de residus que es farà a la Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera aquest dimecres 15 de novembre a les 20h. Pot valer molt la pena! Aquí en teniu el rètol anunci.

Salutacions del nostre Comitè ambiental!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>