Preparem la Marxa Solidària pel proper 26 de març

Durant aquesta setmana, estem preparant la Marxa Solidària Joan Solà, que l’alumnat i professorat del centre portarà a terme el proper divendres 26 de març. Aquesta Marxa ens permetrà gaudir de la primavera i l’alumnat de l’ESO participarà en concursos de dibuix i de fotografia, relacionats amb els paisatges que veurem.

La Marxa serà Sostenible i Saludable: sostenible perquè no deixarem residus i si en trobem els recollirem tot fent “plogging”; saludable perquè als punts d’avituallament hi trobarem sucs naturals, fruita i aigua per recuperar forces. Volem agrair a Plusfresc, Agrofruto i Cooperativa Agrofrutícola de Torrefarrera les donacions dels seus productes.

Aquesta Marxa també és solidària perquè la incloem el la iniciativa de Save The Children “Km de Solidaritat”. Així, l’alumnat de 3r ESO estarà durant aquesta setmana a les estones de pati al Hall de l’Institut per recaptar les donacions voluntàries dels participants a la Marxa (Aquest dilluns ja hem recollit 60€, gràcies!).

Us animem a participar en aquests “Km de Solidaritat”!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>