Preparem la Ciència al Carrer: Ens voleu visitar? Mireu les nostres propostes!

Arriba per fi una nova edició de la Ciència al Carrer: Serà  demà divendres 28 de maig desde les 11h fins les 13h.

Com sabeu, es tracta d’una fira en la qual divulgadors de la ciència, empreses, docents i alumnat de tots els nivells mostren experiments de totes les disciplines científiques. Durant el temps que dura la fira us podreu apropar a centenars de demostracions. Els veritables protagonistes són els joves de tots els nivells educatius que mostren i fan les explicacions dels seu projectes i treballs d’experimentació científica.

Tots els públics hi poden participar com a visitants, només cal connectar-vos a la trobada online de l’experiment que vulgueu.

Aquí hi teniu el web: https://www.cienciaalcarrer.com/ 

En el web hi ha més de 50 propostes d’escoles, instituts o divulgadors científics. Només cal clicar sobre els vídeos per veure quin és el tema, i anar a Event online divendres 28 de maig entre les 11 i les 13h per visitar.

Des de l’Institut Joan Solà hi participem amb 2 propostes:

Proposta #45: Experiments per obtenir CO2 i coneixer-lo, proposats per alumnes del grup d’ampliació curricular en el seu projecte eTwinning sobre els objectius del planeta pel 2030.

Proposta #51: Jocs creats per alumnes de 1r per divertir-nos, creats en el projecte Gameworld: Salvem la Biosfera

A més a més, en el web https://www.cienciaalcarrer.com/ trobareu altres propostes de conferències o exposicions on es pot assistir. Visiteu-la!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>