Intercanvi amb Polònia (projecte COOLturowa Mozaika)

Durant aquesta setmana estem acollint a l’Institut Joan Solà (Torrefarrera) a un grup de 20 alumnes i 4 professors de la Szkoła Podstawowa de Głogów Małopolski (Polònia).

Durant la setmana hem fet activitats de difusió de llengua i cultura catalana, tallers artístics i culinaris, i hem visitat les produccions artístiques del Street Art Festival. fent visites guiades pel nostre alumnat i activitats de coneixement dels monuments més importants de Lleida ciutat, amb la Seu Vella com a element principal. Hem visitat també Agramunt, coneixent la fàbrica de xocolata a la pedra Jolonch i Turrons Vicens, així com la iglèsia i el refugi antiaeri. I finalment una visita a Barcelona (Park Güell, Barri Gòtic, Mercat de Santa Llúcia, Rambles, etc.).

L’experiència és molt enriquidora per a tot el nostre alumnat, i compta amb la col·laboració de les seves famílies, que han vetllat en tot moment per la bona acollida als nostres visitants.

En podeu trobar algunes imatges aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>