Institut Joan Solà, edifici sostenible. Comiat de final de curs als delegats ambientals

El  9 de juny es va realitzar una activitat dins el programa Escoles Verdes amb els delegats ambientals com a cloenda de curs.

Els professors Germán Estudillos i Jordi Labèrnia van fer un recorregut explicatiu per les instal·lacions de l’edifici. En primer lloc vam adreçar-nos a la sala de calderes que regulen la calefacció i a continuació vam pujar a les terrasses on es troben les plaques solars, destinades a l’escalfament de l’aigua dels vestidors i de la cantina. També vam poder observar el sistema de ventilació automàtic de les aules i despatxos. Vam comentar les possibilitats d’estalvi energètic que ens ofereixen.

Des de la terrassa vam poder veure la part de pati que encara no està construïda i se’ns va explicar com seria un cop acabat.

Vam conèixer també el sistema de recollida de pluja que es troba a les terrasses.

Des d’aquí agraïm als delegats ambientals la tasca realitzada i els manifestem que confiem en ells de cara al proper curs.

Fotos!

PROFESSORAT DEL COMITÈ AMBIENTAL

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>