Inici del projecte FlaG del grup d’ampliació

Al grup d’ampliació hem començat a treballar en el nostre projecte internacional per aquest curs. Es tracta d’un projecte que fem en anglès, en col·laboració amb centres de França, Itàlia, Turquia i Polònia, utilitzant la plataforma de treball en xarxa eTwinning.

Aquest és l’espai web de treball a Twinspace

El projecte, anomenat Wake up your Flash of Genius and Take Action for the Planet, (Desperta la teva inspiració i actua pel planeta), treballa a partir dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (Sustainable Development Goals) proposats per la ONU.

Tenim imatges de la primera sessió!

Mitjançant pòsters, infografies, jocs relacionats, coneixerem més sobre aquests objectius. Al mateix temps, difondrem les iniciatives ambientals a nivell de centre, dins del nostre projecte d’Escola Verda.

La situació de la pandèmia farà que el treball del grup sigui semipresencial, però continuem amb l’objectiu de compartir amb tot el centre activitats de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>