Final del projecte “Fem un viatge”

Des del dia 30 de gener fins al dia 10 de febrer s’ha estat desenvolupant la segona fase del projecte “Fem un viatge” a 3r d’ESO.

Com bé diu el nom, els nois i noies d’aquests curs, han estat organitzant en grups una proposta del viatge que els agradaria fer a finals del proper curs.

Els destins han estar ben variats: Menorca, Malta, Amsterdam, Madeira, Berlín, Tenerife… Els únics condicionants que tenien era un preu màxim i unes dates en què s’havia de realitzar el viatge. A partir d’aquí, calia organitzar-ho tot: transport, allotjament, menjars, activitats, pressupost, finançament i publicitat.

El dia 9 de febrer es van fer les presentacions en públic i les votacions, primer per aula i, després, entre les 4 propostes finalistes.

Destaquem que els destins finalistes van ser: Menorca, Malta, Amsterdam i Madeira. La guanyadora, però, ha estat justament la darrera que hem esmentat, és a dir, Madeira.

Felicitem des d’aquí l’equip guanyador: Natàlia, Ian, Ona i Andrea. Bona presentació i bon treball en general.

L’equip del professorat també volem felicitar a tothom que ha fet  el possible per fer bé la feina tot  ajudant els companys i companyes del grup que ho necessitaven intentant superar les dificultats que anaven sortint. Som conscients que de vegades no ha estat fàcil.

Enhorabona!

madeira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>