Final del projecte de 3r ESO “Fem un viatge”

Les dues darreres setmanes, fins a l’1 de febrer, tot l’alumnat de 3r ha treballat en el projecte “Fem un Viatge”, en el qual proposen una destinació pel seu futur viatge de final de 4t ESO i tenen en compte tots els aspectes relacionats amb la seva planificació. El divendres 1 de febrer es va cel·lebrar la votació final entre les destinacions finalistes. L’alumnat de 3r, després de veure les presentacions d’aquestes destinacions al Local Social de l’Ajuntament de Torrefarrera. va participar en la tria final del seu viatge.

Finalment, la destinació triada va ser Menorca, que havia estat defensada per Abril Capdevila, Blanca Piñol, Eva Bellmunt, Darius Surd i Javier Segura. Les altres destinacions finalistes van ser Algarve, Malta i Praga.

Tot el procés de treball del projecte ha implicat un treball cooperatiu per l’adquisició de competències bàsiques de l’alumnat, des d’una òptica pluridisciplinar, on professorat de totes les especialitats ha participat en el seguiment de les activitats.

Us deixem algunes imatges de l’activitat de tria del viatge

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>