FEM LA CASTANYADA A L’AULA D’ACOLLIDA

El passat 29 d’octubre vam celebrar la castanyada a l’aula d’acollida. I ho vam fer elaborant panellets.
Us afegim la nostra recepta:
600 gr de farina d’ametlla
300 gr de sucre
50 gr de patata bullida o moniato
-la pela ratllada d’una llimona
-una clara d’ou
Es barreja la massa fins que quedi de manera que es puguin fer boletes. Un cop tenim les boletes ho decorem amb una cirera confitada, ametlles trencades o pinyons. Cal també que pintem els panellets amb rovell d’ou.
Finalment ho posem al forn uns 10 minuts (dalt i baix) a 180 graus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>