Exposició “Igualtat de gènere: mites i realitats” (Associació Lika)

Hem instal·lat l’exposició “Igualtat de gènere: mites i realitats”, cedida per l’Associació Lika (Llibertat, Igualtat i Koeducació en Acció) per treballar cap a la igualtat entre homes i dones. L’exposició serà visitada per les diferents tutories de l’institut per fer-ne reflexió.

Aquesta exposició s’emmarca dins de la setmana de mobilitat Erasmus+, amb la visita al nostre centre d’alumnes i professorat d’nstituts de Lituània, Itàlia i França, dins el projecte “DiscriminACTion for a better IntegrARTion” (ActArt), amb el qual volem combatre tot tipus de discriminacions mitjançant representacions artístiques (música, còmics, gravats, teatre). La trobada a Torrefarrera té com a tema central la igualtat de gènere. Igualment, l’exposició servirà per les activitats al voltant del Dia Internacional de les Dones (8 de març)

Hi ha molt camí a recórrer per millorar i aquestes reflexions i activitats ben segur que ens seran útils.

Volem agrair a l’Associació Lika deixar-nos treure profit de la seva exposició pel nostre treball educatiu.

1 comentari

  1. Addoc. Lika

    Un plaer col-laborar amb vosaltres!
    Us felicitem i agraïm la vostra iniciativa, cada acció cap a la igualtat és indispensable.
    Podeu comptar amb els nostres recursos coeducatius quan ho necessiteu.
    Salut i feminisme,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>