Dia Mundial Sense Fum – No al tabac!

El divendres 31 de maig va ser el Dia Mundial Sense Fum. Com tothom sabem, cal evitar el tabac per els efectes nocius que suposa per la nostra salut.

Com a iniciativa al centre en proposta d’una vida sana i activa, vam proposar a tot el nostre alumnat i professorat una activitat física: una classe de Zumba al primer pati, coordinada per l’alumna de 2n Batxillerat Estel Baradad i el Departament d’Educació Física. Va ser una activitat molt divertida i un bon grup de valentes i valents s’hi va afegir.

A més a més, es va difondre informació sobre els efectes del tabaquisme, cedida per la infermera del Servei Salut i Escola Marta Pifarré i cadascú vam fer la reflexió sobre la salut dels nostres pulmons tenint en compte si fumàvem, estàvem en contacte amb gent que fuma, o si estàvem en millor situació, creant el panell “Els Pulmons de l’Institut”

Aquesta acció forma part de les actuacions al centre per la promoció de la salut, d’acord amb la nostra tasca com a Escola Verda Joan Solà, i que queden recollides en el nostre projecte Erasmus+ EHL (Enjoy a Healthy Lifestyle, gaudeix d’un estil de vida saludable).

En podeu veure imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>