Convocatòria del Grup d’Ampliació 2018-2019

Benvolgudes famílies,

Us informem que ja està obert el termini per la sol·licitud de participació al Grup d’Ampliació Curricular de l’Institut Joan Solà.

El Grup d’Ampliació Curricular està format per nois i noies de primer a quart d’ESO amb un bon expedient acadèmic i disposats a treballar en projectes d’ampliació en anglès. En aquest grup, els alumnes participaran en un projecte internacional eTwinning en el qual treballaran amb altres instituts europeus en temes dels àmbits social, científic o tecnològic.

Els alumnes de 1r d’ESO que formin part del grup d’ampliació dedicaran 2 hores a aquest projecte, que estaran dividides en 1 hora dimecres de 9:10h a 10:10h del matí  i 1 hora els dilluns de 15:45h a 16:45h. L’alumnat de 2n, 3r i 4t dedicarà 1 hora els dilluns de 15:45h a 16:45h. A càrrec de les sessions hi haurà una professora especialista en llengua estrangera i un professor especialista de l’àmbit científic-tecnològic.

Les places són limitades. Els criteris d’accés són expedient acadèmic (nota mitjana de 8 com a mínim) o Pla Individualitzat que recomani l’ampliació curricular. 

Des d’aquest enllaç podeu descarregar-vos el document per signar, on hi apareix tota la informació. El termini per rebre sol·licituds és fins al 27 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>