Activitats pel Dia Internacional de les persones amb discapacitat

El proppassat 3 de desembre vam fer activitats a 2n ESO en motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat. Per aquesta commemoració ens van visitar dues representants de l’Associació Down Lleida, que van fer-nos conèixer més sobre les persones amb Síndrome de Down i sobre les seves capacitats. Els agraïm molt la seva visita i els felicitem per l’exposició tan clara que ens van fer.

Aquesta xerrada de Down Lleida va estar complementada pels alumnes amb l’activitat “Más Difícil Todavía”, en la qual es tractava de dibuixar figures simples amb diferents tipus de dificultats (canvi de mà, a les fosques, etc.) per entendre les dificultats que altres poden trobar per tasques molt senzilles.

Aquesta acció es troba dins de les actuacions del projecte Erasmus+ “DiscriminACTion for a better IntegrARTion”, que té com a un dels seus objectius principals l’eliminació de qualsevol tipus de discriminació i afavorir la integració dins la societat. Un dels tipus de discriminació que es vol combatre dins el projecte és la dirigida a les persones discapacitades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>