BON ESTIU!

Us desitgem unes molt bones vacances d’estiu!
L’inici de classes serà el dia 12 de setembre a les 8:10h.

Tria de matèries optatives

Consulteu els llibrets informatius de 1r, 2n i 3r ESO, amb les matèries optatives per cada curs i amb l’enllaç d’accés als formularis de tria d’optatives. Marqueu les optatives tal com us indiquen el qüestionaris. El termini és fins al 3 de setembre.

En cas de dubte o per qualsevol aclariment us podeu adreçar al centre fins al 19 de juliol o els dies 2 i 3 de setembre.

Orles de 4t d’ESO

El passat divendres, 14 de juny, va celebrar-se la festa de graduació, coneguda com la festa de les orles, dels alumnes de 4t d’ESO d’aquest curs 2018/19; una nova promoció d’alumnes que es gradua al Joan Solà.
L’acte va tenir lloc a la Sala social de… Llegeix més»

Acció de “Plogging” a l’Alzinar de Torrefarrera. Preparem l’equip per la nostra Marxa Solidària i Sostenible!

El nostre equip de Ploggers ja ha entrat en acció fent una acció de neteja de l’espai natural de l’Alzinar a Torrefarrera. Hem fet un petit avituallament i un coneixement de la flora de l’espai.
Tindrem un fantàstic equip d’esportistes fent PloggingLlegeix més»

Orles de segon de batxillerat

Les d’aquesta promoció 2017-2019 al Joan Solà han estat exemple del treball en equip que representa la tasca en un centre educatiu. Per una banda, els alumnes són els protagonistes en graduar-se i desenvolupar les seves habilitats artístiques en el muntatge de tot l’acte: des… Llegeix més»