Taller «additius alimentaris»

El 16 de febrer, l’Escola Agrària del Pallars, ubicada al bell mig de la Conca de Tremp, Pallars Jussà, ens va oferir un curs de formació d“Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya” per als alumnes de batxillerat

Per aquest motiu l’equip humà de l’escola ens va convidar a participar de l’oferta del taller d’additius alimentaris

Els trets generals del tallers van ser:

Durada 3 hores. Una teòrica i dues de pràctiques.

Part pràctica: esferificacions de suc de poma i de iogurt amb alginat i elaboració de gominoles amb “agar agar”

Aquí teniu una petita mostra dels resultats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>