Notes 2a avaluació

El divendres 3 d’abril tots els alumnes de l’institut rebreu un correu electrònic del vostre tutor/a on s’hi adjuntarà el butlletí informatiu dels nivells d’assoliment obtinguts durant la segona avaluació.
Si teniu algun dubte, us podeu posar en contacte amb el vostre tutor o amb el… Llegeix més»

Aplicació Tokapp School

Es recorda a les famílies que encara no fan servir la plataforma de comunicació TOKAPP, que poden donar-s’hi d’alta i d’aquesta manera podran rebre els avisos, notificacions o informacions diverses de caràcter general que s’envien des de l’institut. Ara, més que mai, és necessari estar… Llegeix més»

Google classroom OBERT

Els professors de l’institut de Maçanet de la Selva ens hem organitzat per obrir un nou canal de comunicació. Us volem oferir activitats per treballar a casa aquests dies, i per això hem habilitat el classroom del simacanet. Per poder-hi entrar, he d’acceptar la invitació… Llegeix més»

Tancament institut

Benvolgudes famílies,
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i,… Llegeix més»