Visita als Estanys de Sils

Avui dimecres 24 de febrer els alumnes de 1r ESO han fet una sortida a peu pels Estanys de Sils, on han dut a terme una activitat sobre la biodiversitat de la zona que organitza la fundació Emys.
L’activitat ha estat subvencionada per l’ajuntament de Maçanet de… Llegeix més»

Projecte CHOICE: Equips de treball en marxa!

Avui hem realitzat la primera sessió online amb alumnes i professors organitzats per equips de treball sota el lideratge de l’empresa ENGINY-era. Aquesta sessió inicial ens ha servit per començar a treballar de manera col·laborativa i crear sinergies amb l’objectiu de dissenyar innovadors Recursos Educatius… Llegeix més»

Nova dotació de portàtils per 3r i 4t ESO

Avui han començat a arribar els ordinadors portàtils per als alumnes de 3r i 4t d’ESO. Per tal de donar un impuls a les competències digitals i ajudar l’alumnat a aprendre’n el funcionament, provisionalment, tindrem els ordinadors en carros dins les aules de cada grup-classe… Llegeix més»

Xerrada orientadora per a l’alumnat de 4t d’ESO

Avui dijous 11 de febrer, el CIFOG ha vingut a 4t d’ESO per explicar l’oferta de cicles formatius de grau mitjà i superior d’arts plàstiques i disseny, concretament els de comunicació gràfica i audiovisual. El CIFOG és un centre de formació privat que ofereix formació reglada, titulació… Llegeix més»

Dia 4: Venim de gala!

Alumnes, professors i la resta de persones de l’institut de Maçanet de la Selva s’han disfressat de gala per un dia. Avui dijous, s’han vestit amb americanes i corbates de llacet, camises, vestits llargs i curts de festa, d’etiqueta… (com es pot veure a la… Llegeix més»

Carnaval 20-21

Ja s’acosta el carnaval i a l’escola l’estem esperant amb molta il·lusió, tot i que sabem que aquest any no el podrem celebrar com fem habitualment. De totes maneres, no volem perdre la tradició de seguir les consignes del Rei Carnestoltes. Us esperem “despistats” el proper… Llegeix més»

Visita del conseller d’Educació a l’institut

Avui hem rebut la visita del Conseller d’Educació de la Generalitat, l’Honorable Senyor Josep Bargalló i Valls. L’han acompanyat l’alcaldessa del municipi, Sra. Natàlia Figueras, i el cap dels serveis territorials del departament d’Educació a Girona, Sr. Martí Fonalleres, que s’han pogut entrevistar amb la… Llegeix més»

Ajuts per a alumnat NESE

Primera fase de la resolució dels ajuts per a alumnat amb necessitat específica amb suport educatiu del curs 2020-2021. Podeu consultar els següents llistats per comprovar si s’ha adjudicat o denegat la beca. En fases posteriors es resoldran les que a dia d’avui encara no… Llegeix més»