Transport escolar – Curs 2021-2022

CONVOCATÒRIA PER SOL·LICITAR EL TRANSPORT ESCOLAR PER A ALUMNES DE BATXILLERAT. D’acord amb la informació disponible en l’espai web del Consell Comarcal del Baix Penedès a partir del dijous 16 de setembre es pot sol·licitar el servei, mitjançant el formulari que trobareu a la Seu Electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès, a l’apartat de «destacats», Sol·licitud de servei de transport escolar (Batxillerat i Cicles formatius). Disposeu de la informació detallada en l’espai web del Consell Comarcal del Baix Penedès:

http://ccbp.cat/recerca/serveis/ciutada/educacio/transport-escolar


NOTÍCIES ANTERIORS


A partir del 9 de setembre de 2021 les famílies ja poden consultar les llistes, que ha publicat el Consell Comarcal, dels alumnes que han sol·licitat el servei de transport escolar per al curs 2021-22 i els horaris definitius dels itineraris. Podeu trobar tota la informació a la pàgina web: http://www.ccbp.cat/index.php/transport-escolar-curs-2021-2022. En el cas que s’hagi de fer alguna modificació, les famílies poden enviar un correu electrònic a la següent adreça del Consell Comarcal: educa@baixpenedes.cat. Tal com informa el Consell Comarcal per als alumnes de Batxillerat s’obrirà un període durant el mes d’octubre un cop es disposi del nombre de places disponibles.

http://www.ccbp.cat/index.php/transport-escolar-curs-2021-2022


NOTÍCIES ANTERIORS


TRANSPORT ESCOLAR – CURS ACADÈMIC 2021-2022

Informació facilitada pel Consell Comarcal del Baix Penedès i dirigida a les famílies dels alumnes que requeriran de transport escolar el proper curs 2021-2022

Com cada any des del Consell Comarcal del Baix Penedès comencen a programar el Transport Escolar per al proper curs escolar 2021-2022. El Consell Comarcal informa que el dilluns 22 de març de 2021 s’obre el període de presentació de sol·licituds per al servei de Transport Escolar del curs 2021-2022.

NOTA INFORMATIVA DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS (accés).

FINALITAT I GRATUÏTAT

  • La finalitat del servei de transport escolar és facilitar el desplaçament gratuït a l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) que li correspon l’Institut de l’Arboç, per ser d’aquesta zona educativa, però que el seu municipi de residència no és l’Arboç.

QUI HA DE PRESENTAR SOL·LICITUD DE TRANSPORT ESCOLAR?

  • Per fer ús del transport escolar el proper curs 2021-2022 totes les famílies dels alumnes que l’utilitzaran han de fer la sol·licitud, tant els nous estudiants com els que ja l’estan utilitzant el curs actual.

COM CAL FER LA SOL·LICITUD DE TRANSPORT ESCOLAR? 

  • La sol·licitud de transport escolar cal fer-la de forma telemàtica. No s’acceptarà cap sol·licitud que es presenti en mà ni per correu electrònic.
  • La tramitació telemàtica del servei de transport escolar per al curs 2021-22 l’heu de realitzar a la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès:https://ccbp.eadministracio.cat/info.3.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

  • INICI del termini de presentació de sol·licituds: Dilluns, 22 de març de 2021.
  • FINALITZACIÓ del termini de presentació de sol·licituds: Dimecres, 30 de juny de 2021.
  • PETICIÓ. Us demanem que no retardeu aquesta gestió i que, en la mesura que us sigui possible, mireu de fer aquesta gestió al principi del període de presentació de sol·licituds.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

  • Presentació de sol·licituds del servei de Transport Escolar per al curs 2021-2022:
    • Per als alumnes que faran l’ESO: A partir del 22 de març de 2021.
    • Per als alumnes que faran Batxillerat: S’obrirà un període de presentació de sol·licituds a partir del mes d’octubre de 2021, un cop el Consell Comarcal disposi de les places que es podran oferir sobrants de l’ESO.
  • Presentació de sol·licituds en format telemàtic. Cada família farà el tràmit a través de la seu electrònica de la pàgina del Consell Comarcal del Baix Penedès: https://ccbp.eadministracio.cat/info.3.
  • No es garantirà plaça a la data d’inici de curs d’aquelles sol·licituds rebudes després del dia 1 de juliol de 2021.

Si alguna família té algun dubte pot contactar amb el Consell Comarcal per telèfon i per correu electrònic.

DADES DE CONTACTE

  • Departament d’Educació del Consell Comarcal del Baix Penedès.
    • C/ Andreu Nin, 1-3. 43700 El Vendrell.
    • Horari: de dl. a dv., de 10 a 13 h.
  • Correu electrònic: educa@baixpenedes.cat
  • Telf.: 977 66 45 50

DOCUMENTACIÓ

  • Volant d’empadronament de l’alumne/a (transport obligatori – alumnes d’ESO desplaçats del seu municipi per mapa escolar).
  • DNI/NIE/Passaport de l’alumne/a i del pare/mare/tutor (només per als alumnes de nova incorporació).
  • Per poder fer efectiva la domiciliació bancària pel cobrament de la quota del servei (transport no obligatori), s’haurà d’adjuntar l’imprès de manament de càrrec, que trobareu a la pàgina web del Consell Comarcal). Aquest haurà d’anar signat i segellat per l’entitat bancària corresponent (transport no obligatori – només alumnes de batxillerat i d’ESO fora del mapa escolar) .
  • Custodia compartida (en el cas d’utilitzar diferents parades i/o línies): sentència i calendari dels dies de la custodia.
  • Aquest curs no cal adjuntar el resguad de la preinscripció atès que, un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el Consell Comarcal enviarà a l’institut el llistat d’alumnes inscrits al transport escolar i així podrà confirmar els que hi estan efectivament matriculats (la matrícula és requisit per gaudir de transport escolar gratuït). L’institut serà qui, d’entre els sol·licitants de transport escolar, confirmarà al Consell Comarcal el llistat d’alumnes que han fet confirmació de plaça i, per tant, estan matriculats a l’Institut de l’Arboç el proper curs 2021-2022.

Si s’utilitzen dues línies diferents cal que la família faci una sol·licitud per a cada línia i la línia gratuïta serà la del municipi on està empadronat l’alumne.

—————–

Recordem a totes les famílies que tenen fills usuaris del Servei de Transport Escolar del Consell comarcal del Baix Penedès que és OBLIGATORI l’ús de la mascareta durant el servei. L’alumne/a que no la porti no podrà pujar i si durant el recorregut se la treu, automàticament, serà expulsat/da del servei.