Butlletí mes a mes de maig

Ja estem en plena primavera i, com sempre, el maig s’omple d’activitats culturals per a tots els públics. El tret de sortida el dona La Cultura Va de Festa, la festa major de les entitats de 9Barris organitzada per la Coordinadora Cultural, que serà aquest diumenge 5 de maig al Parc de la Guineueta. Hi haurà una bona representació de totes les entitats de Roquetes i també d’alguns projectes.

D’altra banda, aquest mes al butlletí destaquem tres activitats: la Fira de Sant Ponç, que aquest any se celebrarà la tarda del 10 de maig al carrer Romaní; el projecte del Gran Circ, que farà una presentació pública el proper divendres 17 a la tarda; i l’estrena de la prova pilot de bicicletes elèctriques compartides. Trobareu tots els detalls als articles. Finalment, al butlletí, com sempre, hi trobareu una recepta suculenta i l’agenda de totes les activitats d’aquest mes que hi haurà al barri.

FES CLIC A LA IMATGE!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>