P4 anem a la biblioteca de Roquetes

Els nens i nenes de P4 hem fet una visita a la biblioteca del barri de Roquetes. Allà ens han explicat què podem fer-hi (mirar contes, emportar-nos pel·lícules, llegir el diari o estudiar en silenci) i quines són les normes que hem de seguir quan hi anem. També ens han explicat com funciona el carnet de la biblioteca i com podem fer per tenir-lo (només cal demanar-lo quan hi anem amb les famílies sense cap cost). La bibliotecària ens ha explicat uns quants contes i després ens ha deixat mirar-ne tants com hem volgut. N’hi havien moltíssims!

Cliqueu la imatge per poder veure les fotografies.

A P4 esmorzem ocells de xocolata.

Els nens i nenes dels grups de P4 hem fet de cuiners per preparar un esmorzar temàtic. Aquests dies estem treballant el conte de La fulla que volia volar i un dels protagonistes d’aquest conte és un ocell, així que entre tots hem preparat un esmorzar en forma d’aquest petit animal. Per preparar-lo hem fet servir xocolata i pa de motlle pel cos, plàtan i cacauets de xocolata pels ulls, ametlla pel nas i poma per les ales. Quan hem acabat de fer de cuiners hem esmorzat tots junts i ens hem llepat els dits!

Cliqueu la imatge per veure les fotografies.

Els nens i nenes de P3 fem la festa del cargol

A P3 hem explicat el conte de “El cargol i l’herbeta de poniol” i ens ha agradat molt. Després d’aprendre a fer cargols amb el dit, amb el llapis, amb les ceres i amb pintura, hem celebrat la FESTA DEL CARGOL! Hem fet el cos del cargol amb un melindro, una ensaïmada per la caseta del cargol, una mica de xocolata perquè s’enganxi tot i per les banyes hem utilitzat palets de xocolata. El cargol estava boníssim i ens ho hem passat d’allò més bé preparant-lo!

Cliqueu la imatge per veure l’àlbum de fotografies.