El 21 de desembre, un dia diferent per acabar les classes del 2018

El 21 de desembre va ser l’últim dia d’institut abans de les vacances de Nadal. Per aquesta raó vam tenir un dia una mica especial: els alumnes vam sortir una hora abans de l’horari habitual, però no només això sinó que vam organitzar-nos en grups per realitzar activitats diverses durant tot el matí.

De 8 a 11 del matí, els alumnes vam estar dividits en grups flexibles i internivells. Van ser tres hores ben entretingudes per a tothom. Eren més de deu activitats diferents i totes relacionades amb els projectes de centre. Un gran nombre d’alumnes van estar fent l’assaig de teatre; d’altres utimaven la coreografia del ball; un altre grup feia proves amb els maquillatges de l’obra; d’altres treballaven de valent amb l’escenografia; la banda de música preparava la música per a les obres; els alumnes de primer d’ESO de teatre assajaven i decidien temes del Much Ado About Nothing; un altre grup d’alumnes van participar al campionat d’escacs a l’aula Hipàtia; un bon grup van fer esports a les pistes del pati; el grup de la Lego League van preparar coses pel seu projecte; a dues aules hi havia dos passes de cinema; a l’aula d’informàtica van estar treballant i jugant amb els ordinadors; un grup va anar a portar els regals comprats des de les tutories per a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja; un altre grup de 10 persones de cursos diferents vam ser els encarregats de fer el reportatge del dia. Tres hores intenses d’un matí, diferent, però de molta molta feina i de ple rendiment on tothom va trobar el seu lloc on treballar i aprendre diventint-se d’allò més, amb llibertat i tranquil.litat per anar a fer el xafarder d’allò que es coïa als altres espais i és que el que s’estava preparant a cada espai té una petita part coneguda, però també una gran dosi de misteri. 

A continuació, vam tenir una estona llarga de pati per poder esmorzar i retrobar-nos amb tots els companys i parlar d’allò que havíem estat fent durant les primeres hores del matí.

Després del patí, ens vam organitzar per tutories. Cada grup va anar a la seva aula i amb el seu tutor i un altre professor vam estar preparant el Lipdub. Van ser dues hores intenses de preparació i de reflexió sobre què voldrem fer en el nostre fragment de cançó. Tot i la bona estona que vam passar no vam arribar a gravar res, però ens ho vam passar bé i vam treballar perquè tot surti rodat a l’hora de la gravació.

I després d’aquest matí tan intens i d’activitats diferents, ens vam desitjar bones festes i tots vam marxar ben contents cap a casa i amb ganes de passar unes bones vacances.

Del matí us en podem ensenyar poc o molt poc, no farem d’spoilers, però us en deixem un vídeo elaborat pels reporters de la jornada, amb l’ajuda de l’Alba i del Saoro.

Els resultats definitius:

  • Dels pastorets: 17 de gener a l’Ateneu.
  • Del Much Ado About Nothing: 31 de gener al web.
  • Dels escacs: en breu, campionat.
  • Del lipdub: durant la setmana temàtica del mes de gener en farem la gravació i el tindreu al web.

No us ho podeu perdre!

Article, vídeos i fotografies elaborades pel grup d’alumnes reporters de la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>