I l’Erasmus+ ja té logo! I és el de la Khaoula

Tot projecte necessita d’un logo, d’un eslògan, d’una frase… que l’identifiqui i que en sigui la seva definició amb una mirada ràpida. Així ho vam preveure per a l’institut, amb el concurs de logo de centre que va acabar guanyant el Roc Ros i també per a l’Erasmus+ KA1 amb el consorci de què formem part.

Per al consorci vam preveure dues fases: la interna de centre i la final, en què hi participava una persona de cada centre i professionals del Departament d’Ensenyament de la seu central a Via Augusta. En un article anterior, https://agora.xtec.cat/insbadiaimargarit/general/khaoula-jouhari-finalista-pel-concurs-de-logos-del-projecte-ka1-geets/ , ja us vam anunciar que la Khaoula Jouhari era la nostra finalista al concurs del logo per al consorci del KA1.

Ara, amb aquest article, us fem saber que el logo de la Khaoula de l’institut Badia i Margarit ha resultat el guanyador i, per tant, el logo definitiu del projecte Erasmus+ KA1 GEETS del qual formem part. I aprofitem per tornar-la a felicitar efusivament, a ella i a les professores que l’han acompanyada en el procés de disseny i explicació del logo. 

Al gener farem l’acte de lliurament del premi al nostre institut amb representants del Servei de Llengües Estrangeres del Departament d’Ensenyament, en un acte que esperem poder obrir a tota la comunitat educativa.

Estigueu atents al web i, molt especialment a la secció Erasmus+ per saber-ne la data i l’hora i perquè hi anirem posant noves notícies, d’impacte i és que aquest primer Erasmus+ ens està deixant emprempta a l’institut…

To be continued…

Grup impulsor Erasmus+ 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>